Cancer Diagnosis and Oncological Treatments in Romania

Scopul principal al acestei ediții speciale a revistei Diagnostics (MDPI), intitulată „Diagnosticul Cancerului și Tratamentele Oncologice în România”, este de a crea o colecție de informații de actualitate, dedicată medicilor implicați în îngrijirea bolnavilor oncologici, de la primele etape ale diagnosticului până la stadiile avansate ale tratamentului personalizat. Practica actuală din România ar trebui să fie susținută și dezvăluită prin intermediul lucrărilor de cercetare originale, cazurilor clinice și recenziilor comprehensive de literatură pe teme noi și interesante.

Invităm membrii SNOMR să se înscrie pentru publicare în acest număr special al revistei Diagnostics, care se va face în colaborare cu Societatea.

Aplicațiile pentru acest număr special sunt deschise și Societatea Națională de Oncologie Medicală din România sponsorizează integral toate articolele înscrise de către membrii societății și acceptate în urma procesului de evaluare.

Termenul limită pentru trimiterea manuscriselor este 29 martie 2023.

Dorim să precizăm că revista are un factor de impact ISI de 3.992.

Editorii acestui număr special sunt:

Prof. Dr. Dana Lucia Stănculeanu1,2, Dr. Adelina Silvana Gheorghe1,2

  1. Catedra de Oncologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” , București, România
  2. Institutul de Oncologie „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”, București, România

Link-ul pentru înscrierea articolelor: https://www.mdpi.com/journal/diagnostics/special_issues/79YFOO55FT

Pentru întrebări sau detalii suplimentare legate de procesul de trimitere a manuscriselor, nu ezitați să contactați editorii acestei ediții speciale a revistei Diagnostics (MDPI): dana.stanculeanu@umfcd.ro sau adelina-silvana.gheorghe@drd.umfcd.ro.