Noul Statut SNOMR

Dragi membri ai Societății Naționale de Oncologie Medicală din România,

Vă invităm să vă exprimați votul pentru viitorul Consiliu Director al Societății, începând din 4 decembrie, ora 10:00 și până pe 17 decembrie 2023, ora 23:59.
Pentru a putea vota, vă rugăm să accesați următorul link și să folosiți codul de utilizator și parola unică primite pe adresa de email.
https://snomr.evote.ro/
Puteți vota pentru oricare dintre următoarele funcții:
  • • Funcția de Președinte va fi ocupată de către candidatul care obține cele mai multe voturi dintre candidații pentru aceasta functie.
  • • Funcția de Vicepreședinte va fi ocupată de către candidatul care obține cele mai multe voturi dintre candidații pentru aceasta functie.
  • • Cele 6 funcții de Membru în Consiliul Director vor fi ocupate de candidații care obțin cele mai multe voturi, în ordinea numărului de voturi obținute. Pentru pozițiile de membru în CD veți putea vota până la 6 candidați.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și urăm succes candidaților!
SOCIETATEA NAȚIONALĂ DE ONCOLOGIE MEDICALĂ DIN ROMÂNIA

S.N.O.M.R.

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România (S.N.O.M.R.) este o organizație non-profit dedicată promovării excelenței în oncologie și susținerii profesioniștilor din domeniu pentru a oferi cea mai bună îngrijire pacienților cu afecțiuni oncologice.

  • Educația medicală continuă organizarea de simpozioane, conferinţe, seminarii, cursuri
  • Studii în domeniu medical participarea la programe științifice și de cercetare medicală
  • Apără statutul profesional apără prestigiul medical și deontologia medicală
  • Îmbunătățirea condițiilor activității profesioniștilor din oncologia medicală din România
Calendarul Evenimentelor

Congres SNOMR

Conferinţă Oncodigest

CONVOCARE ADUNARE GENERALĂ SNOMR (2023-12-18)

Vezi toate evenimentele
Articole Recente
Articol sponsorizat

How Much Burnout and Coping Influence Quality of Life among Young Oncology Providers in Romania during the COVID-19 Pandemic

Articol sponsorizat

New Targeted Therapies and Combinations of Treatments for Cervical, Endometrial and Ovarian Cancers: A Year in Review

Articol sponsorizat

Landscape of Immunotherapy Options for Colorectal Cancer: Current Knowledge and Future Perspectives beyond Immune Checkpoint Blockade

Vezi toate articolele
Feedback
26 Oct 2023

Ma bucur sa fiu membru SNOMR si sunt mandra de aceasta organizatie profesionala.rnStandardul medical este de un nivel de calitate foarte inalt, iar oportunitatile de informare si invatare sunt diversificate, constante, periodice, cu speakeri nationali si internationali.rnFelicitari pentru toate eforturile depuse de a ridica standardul Societatii la acest nivel!


Simona Coniac

Un eveniment științific cu plus valoare certă pentru practica clinică curentă!
22 Oct 2023

Excelent organizat, structurat și distinct, ca sesiuni pe localizări tumorale! Sesiunile virtuale/on-line au funcționat fără discontinuități sau alte deficiente de transmisiune. Bine balansat și cu o alternanta potrivita intre prezentările de cazuri clinice/debate-uri clinice și datele din RCT/metaanalize/RWE. Lectori/speakers empatici/carismatici și materiale actualizate la nivel de "ultime" recomandări de ghiduri terapeutice NCCN/ESMO.


Mihai Bălașa

19 Oct 2023

Va multumesc pentru un eveniment foarte interesant, ca de obicei.rnFaptul ca a fost si posibilitate de inregistrare si participare online, a fost un real castig pentru mine.rnAltfel nu as fi putut participa in acest an. rnSesiunile au fost foarte provocatoare si de cel mai inalt nivel stiintific.


Simona Coniac

ESTE SOCIETATEA CARE NE REPREZINTA CU ONOARE, NE ACREDITEAZA, NE AJUTA SI NE PROTEJEAZA
27 Sep 2023

DORESC DIN TOATA INIMA MULT SUCCES CONGRESULUI NOSTRU DIN OCTOMBRIE 2023 !


ELENA FIROIU

26 Sep 2023

Imi place structura generala a site-ului si facilitarea accesului la protocoalele CNAS. De asemenea, apreciez continutul informativ si relevant despre evenimentele nationale din comunitatea oncologica.


Monica Serbulescu